שאלה

  • מאת
    דיון
  • #45737 הגב
    שמעון בר
    מנהל בפורום

    לפני כחצי שנה בתי בת 24 לא הרגישה טוב כאבים בכל מיני חלקים בגוף, הגיעה לרופא והרופא נתן לה כדור לשיכוך כאבים. כך זה המשיך במשך חצי שנה כאבים, חולשה לאחר ארוחה, הלכנו לכל מיני רופאים לאחר הפניה מקופ"ח וכן לרפאים טבעיים, בדיקות הדם הראו מוגלובין נמוך, ר.ס.פ. לא תקין וכן על זה הדרך כל שבוע ביצעה בדיקת דם והתוצאות רק מחמירות, לאחר חצי שנה בערך נעשתה בדיקה נוספת ולאחר קבלת התוצאות הופנתה מיד למיון בהדסה עין כרם ותוך שבוע הגיעה לניתוח לב פתוח להחלפת/תיקון מסתמים בלב.
    שאלתי האם יש כאן חשש לרשלנות רפואית בפרט שלפי כל הבדיקות שנעשו וכל הסימנים שהופיעו במהלך התקופה – זה היה סימנים מובהקים לבעיה שנתגלתה כאן אמרו לנו לאחר מכן.
    תודה מראש

מציג 0 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #45738 הגב
      עו"ד רן שפירא
      אורח

      חייבים לבחון את התלונות של בתך אל מול הבדיקות שנעשו ורק אז ניתן יהיה להגיע למסקנה בדבר טיב הטיפול. כמו כן יש לבדוק האם טיפול אחר (ככל והיה יכול וצריך להינתן) היה מונע את הנזק בלב.

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־שאלה

ביטול