מועד ניתוח תביעה נגד ביה"ח

  • מאת
    דיון
  • #46238 הגב
    רחל
    מנהל בפורום

    בסוף חודש 11.2014 אובחן אצלי גוש בשחלה.נשלחתי לבית החולים במרכז הארץ עברתי סדרת בדיקות אשר הראו שאכן סבירות גבוה לגוש סרטני.נקבע לי ניתוח ל14.1.15 כמעט חודשיים לאחר איבחון הגוש.יש לציין שלאחר עיון רופא המשפחה במסמכים מאותו בית חולים.הופנתי לניתוח להוצאת הגוש הסרטני בבית חולים אחר באותו שבוע.סוג הסרטן שלי יש לא יכול היה לסבול דיחוי בניתוח.האם יש עילה לתביעה נגד בית החולים במרכז הארץ?

מציג תגובה משורשרת 1
  • מאת
    תגובות
    • #46239 הגב
      עו"ד שירי גליקמן
      אורח

      רחל שלום.

      ככל שלבסוף הניתוח בוצע במועד ובפועל לא נגרם נזק, לא ניתן להגיש תביעה על "נזק משוער" שהיה יכול להיגרם לו הניתוח היה מתקיים לאחר חודשיים בלבד.

      בריאות שלמה,
      שירי גליקמן, עו"ד
      אלמוג-שפירא, משרד עורכי דין.

    • #46240 הגב
      רחל
      אורח

      שלום
      הגבתם על שאלתי אך התשובה לא הגיונית.כמו שציינתי הניתוח בוצע בבית חולים אחר.ובאם תעיינו בגוף השאלה תבינו שהמועד ניתוח בבית חולים במרכז הארץ טרם היה.

      תודה

      • #46241 הגב
        עו"ד שירי גליקמן
        אורח

        רחל שלום.

        שאלתך היתה מאוד מובנת והתשובה עומדת בעינה.
        גם אם נקבע לך מועד ניתוח במרכז הארץ לאחר חודשיים אך בפועל בוצע לך ניתוח בביה"ח אחר באותו שבוע, אין עילה לתביעה נגד ביה"ח במרכז הארץ על כך שקבע לך ניתוח למועד מאוחר מדי שכן בסופו של דבר עשית את הניתוח בזמן ולא נגרם כל נזק בפועל.

        שבוע טוב,
        שירי גליקמן, עו"ד
        אלמוג-שפירא, משרד עורכי דין

מציג תגובה משורשרת 1
מענה ל־מועד ניתוח תביעה נגד ביה"ח