- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, חודש 1 by .
-
דיון
-
לפני כמה חודשים קרוב לשנה פניתי לגניקולוגית שלי בגלל טיפול חוזר בין ובין טיפול שמתי לב שיש ממצא שגדל שם ובקשתי שתבדוק את הנושא לאחר הסתכלות בממצא של 2 שניות הד"ר קבעה באילו המילים "זה ורוד זה יפה זה בסדר גמור".
הממצא יושב על מערכת השתן וכן אפשר לראותו ולחוש בו לא ערערתי על חוות דעתה מכוון שאולי טעיתי עברו כמה חודשים ואכן הפריע לי שזה לא נראה לי בדיקה מקצועיות ולכן שהייתי בדרכי לסידורים נכנסתי שוב הד"ר שמטפלת בי לא היתה ולכן נכנסתי לקולגה שלה שאכן הוא פרופ' ושאלתי אותו אם הוא פנוי ואם יכול לבדוק את הממצא לאחר הבדיקה הוא אמר לי {בקול רועם}איך אני מסתובבת עם דבר כזה {ממצא} כל כך הרבה זמן ואחרכך הוא אמר שאל אותי מדוע לא בדקתי את ממצא ואכן אמרתי לו שבדקתי ואז שאל אותי בכעס מי זאת הד"ר שבדקה אותי אמרתי הקולגה שלך הצמודה לחדר שלך ואז הוא הביע ובקול נעים יותר ניסה לרכך את המצב שאלי היא לא מבינה בזה, ולכן לא בדקה אותי כראוי.
לאחר הבדיקה של הפרופ' שלח אותי ישרות לבדיקות נוספות ואכן כרגע אני מחכה לניתוח 19.5השאלה שלי היא: האם יש יעילה לרשלנות רפואית ? בעקבות זאת והד"ר לא בדקה לעומק את הבעיה ?