חוסר נתון והגשת כתב תביעה

  • מאת
    דיון
  • #62448 הגב
    יוסי
    אורח

    אגיש תביעה כנגד קרן פנסיה בגין חישוב לא נכון של פנסיית הנכות שהיא משלמת לי. אקטוארים שפניתי אליהם לצורך חישוב פנסיית הנכות הנכונה לפי הוראות התקנון, שזה תקנון ישן משנת 2003,  נתקלו במצב בו בנספח התקנון בו מופיעים המקדמים איתם מחשבים חסר מקדם לפי הפרטים האישיים שלי (חסרים בנספח זה מקדמים נוספים לפי פרטים אישיים דומים או קרובים לשלי). אין לי זמן לפנות לקרן ולשאול אותה לפשר העניין בגלל שתק' ההתיישנות תחלוף. מה ניתן לעשות ואיך לפעול במצב כזה בכתב התביעה?

    האם ניתן לציין בתביעה שהקרן חישבה לא נכון (יש לי ראיות לכך) ולהסביר שחסר נתון על מנת לחשב את גובה הנכון של הקצבה, ולבקש מביהמש שיורה לקרן לתת הסברים לגבי הנתון החסר, ולציין שאגיש חוות דעת לגבי החישוב הנכון , רק לאחר שהקרן תגיש את ההסבר שלה? איך ניתן לתבוע מבלי להגיש כעת חוות דעת עם החישוב הנכון? מה לכתוב בכתב התביעה? תודה רבה

מציג 0 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #62495 הגב
      עו"ד רפאל אלמוג
      מנהל בפורום

      יוסי שלום,

      איני יכול לייעץ לך כיצד לנסח את כתב התביעה, בין השאר הואיל ואין ברשותי את מלוא הפרטים בעניינך.
      יחד עם זאת, אציין כי אין מניעה להגיש את כתב התביעה לצורך עצירת מניין תקופת ההתיישנות, ובד בבד לבקש ארכה להגשת חוו"ד מטעמך.
      מכל מקום, מומלץ להיוועץ בעו"ד העוסק בתחום.

      בברכה,
      רפאל אלמוג, עו"ד

מציג 0 תגובות משורשרות
מענה ל־חוסר נתון והגשת כתב תביעה